Pighvar tur til Vejers Strand

10 mand var mødt op ved Vejers Strand den 1. maj kl. 8.00, hvor Bramming Lystfiskerforening havde inviteret til Pighvarfiskeri og hygge sammen med Kolding Sportsfiskerforening.

Bramming bød på friske rundstykker og en lille én til halsen efter den første times fiskeri. Den første time var uden hug, så det var nu der skulle lægges planer for hvordan Pighvarren skulle overlistes.

Efter en kop kaffe  kom der gang i fiskeriet. Thorbjørn fik en fin skrubber på blink. Den målte 39cm og vejede 0,5 kg. Lidt senere fik Ib Noes en virkelig flot Pighvar på 3,35 kg og 54cm. Den blev også taget på blink. Bo Anderson var virkelig ihærdig og det bar til sidst frugt. En godkendt Pighvar på 34cm kom på land.

Efter et par grill pølser og en øl var vi klar igen men desværre blæste det op og vandet blev meget grumset. Der blev ikke fanget flere fisk den dag. Der var præmier til de 3 største fisk, så alle fangster blev belønnet.

Tak for en dejlig dag – Vi ses igen til maj 2022.

  1. foto af Ib Noes med Pighvar på 54 cm
  2. foto af Thorbjørn Johansson med Skrubbe på 39 cm
  3. foto af Bo Anderson med Pighvar på 34 cm