Familiefisketur til Sølvdal

Søndag den 18. april var foreningen ved Sølvdal Fiskesøer ved Holsted. I alt 23 personer, hvor 8 var juniorer, deltog i arrangementet hvor forening bød på morgenbrød og afsluttende grill pølser med tilbehør.

Der blev fisket ihærdigt efter de mange regnbueørreder der svømmede rundt i søerne men desværre var det ikke alle der var heldige.

Der blev fanget i alt 8 ørreder, hvor især familien Christensen var heldig at få ørred på krogen. Bl.a. fik junior Sofie en ørred på 1,25 kg og hendes mor Signe een på 1,75 kg. Villy Pedersen fangede 2 ørreder med en samlet vægt på 3,1 kg som var nok til første pladsen. Jesper fik en anden plads for en ørred på 1,8 kg og tredje pladsen for mænd gik til Carsten for en ørred på 1,2 kg. Damepræmien gik til Signe og junior præmien til Sofie.