Thyborøn – marts 2021

Bramming Lystfiskerforening var på årets første fisketur den 27. marts. Turen gik til Thyborøn, hvor vi sejlede ud til Det hvide Rev med båden Muddi kl. 6.00 om morgenen. Vejret var fint med vind omkring 6 m/s, og det var første tur i år for rederiet Emmaline.

Første stop efter 3 timers sejlads gav kun få små torsk. Derfor sejlede Per videre i næsten 1½ time, hvor vi nåede et vrag som plejer at give fisk. Resultatet udeblev heller ikke. Pirken nåede lige bunden og så var der fisk på de fleste kroge. Det var torsk fra 1 – 4 kg der kom på krogene. Det gode fiskeri fortsatte i knap 2 timer hvorefter skipperen mente vi skulle prøve et stenrev. Men her var der dog ikke mange torsk over en kilo. Efter kort tid gik turen igen mod havn.

De fleste var godt tilfreds med dagens fangst, hvor hovedparten havde over 10 kilo renset fisk og den der havde flest, havde 20 kilo. Stefan fik dagens største torsk som vejede 4,8 kg.