Langeland den 10. okt. 2020

Foreningens sidste tur i år. Det blev til en mager omgang ture i år, kun 2 ture blev afviklet, på grund af Covid-19. Vi håber at 2021 bliver bedre.

Det blev med båden Neptun og Dennis som skipper vi kunne afslutte 2020. Og det var ikke så ringe endda. Vi startede med svag vind og det gav fra starten mange fine flade inde på kun 4,5 – 6 meter vand. Op af formiddagen blæste det op og det blev vanskeligt at holde bunden med let grej men der kom da flade ombord til tider, og dagen var omme, var resultatet godkendt – i alt 254 fladfisk måtte lade livet.

Ud over fladfisk, blev der fanget en del små torsk og hvillinger, og enkelte ulke hoppede også på krogen. De største fladfisk vejede op til 700 – 800 gram, og fangsten var en blanding af rødspætter, skrubber og ising.

Mogens fangede 35 flade med en samlet vægt på 11,5 kg, næstbedst var Michael med 26 fisk og samlet vægt 9,1 kg og tredje pladsen gik til Lasse Hansen med 29 fisk og en samlet vægt på 8 kg.