Langeland den 5. sept. 2020

Første tur på havet med foreningen i år. De øvrige ture er blevet aflyst på grund af Covid-19. Det betød også store forventninger til turen. Dagen før fik vi byttet både. Vi skulle sejle med Amigo men da Dennis på Neptun havde fanget mange store torsk de sidste par uger, fik vi byttet båd så vi sejle med Neptun – og det skulle vi ikke komme til at fortryde. Ikke fordi vi fanged store torsk (der var ingen denne dag) men fordi vi fangede rimeligt med fladfisk og de andre både der var på vandet, ikke fange ret mange.

Vi fangede i alt 168 pæne fladfisk, en blanding af rødspætter og skrubber og ganske få ising. Der var en del der fik omkring 19-23 flade med hjem og andre der kun fangede 8-14 styk.

Børge og Jørgen Roed fik hver 22 flade med akkurat samme vægt 8,5 kg. Mogens fik en tredje plads med 23 flade og en vægt på 7,2 kg. Børge Møller fangede den største, en rødspætte på 0,96 kg.