Fredag den 28. juli – Vorupør

Så var foreningen for første gang på fiskeri fra Vorupør. Vi skulle samles ved båden M/S Mågen kl. 5.00, så vi var meget tidlig på farten, men heldigvis godt køre vejr.

Kl. 5.15 blev vi slæbt fra sandet og ud i havet, stille og rolig, og så var vi ellers på vej mod nye horisonter – i forholdsvis roligt vejr, med bølgehøjder omkring 1 meter.

Overraskende var sejlturen dobbelt så lang som forventet og læst på bådens hjemmeside. Men efter snart 3 timers sejltur var vi klar – men det var torskene ikke. Så efter et par træk måtte vi ud på endnu 45 minutters sejlads.

Nu var der da bid på flere stænger af gangen – men efter et par træk døde fiskeriet langsomt ud. Det skal også siges at strømmen var rimelig kraftigt – 1,2 knob.

Med 500 – 600 gram i enden af linen blev vi hurtigt trætte i armene og så den kraftige strøm oven i pakken. Tiden gik og skipperen mente at vi skulle prøve lidt kulmule fiskeri med de få makreller vi havde fanget. Michael var heldig at få én af de sort mundede på krogen og tabte yderlig én.

Efter godt 12 timer på havet blev vi igen landsat oppe på stranden. Det havde været en blandet tur med fangster langt under det vi havde forventet. Det blev til ca. 4-5 fisk i gennemsnit per mand og de heldigste/dygtigste havde 8-10 stykker. På turen blev der fanget torsk, sej, lubbe, kulmule, knurhane, makrel og et par måger 🙂  Største og næststørste torsk blev fanget af Villy og begge vejede 5 kg. Thorbjørn fik en rigtig flot lubbe på 3,7 kg og Michael en kulmule på knap 3 kg.

IMG_1632IMG_1634IMG_1638IMG_1640