Langeland 2. nov. 2014

Søndag den 2. november var vi igen med M/S Long Island fra Bagenkop. Vejret var i top så forventningerne var store.

Første stop gav mange mindre torsk og en del af dem kunne fint holde mindstemålet. Skipper selv fik hurtigt 8-10 stykker på en tysk gummi jig, en jig som var godt gennembidt og farven næsten forsvundet.

Op af dagen kom der da også fine ising, skrubber og rødspætter. Men for flere af deltagerne var det en mager omgang. Fladfiskene bed utrolig forsigtigt og der skulle arbejdes for fangsterne.

Martin Larsen fik 25 fisk med største vægt 11,14 kg og Mogens Laursen 26 fisk med en vægt på 10,82. Men så var der også langt ned til nummer 3, Børge Møller, som fik 12 fisk og 5,9 kg fisk. I alt blev der fanget 124 fisk af 10 mand. En lidt dårlig afslutning med skipper Dennis, som stopper den 1. januar med at sejle med lystfiskere.

kaj lund net