Bakspejlet 2016

2016 vil ikke gå over i historien som et vellykket år hvor fiskene sprang om bord på bådene eller hvor alle ture blev afviklet uden aflysninger på grund af dårligt vejr eller for få tilmeldte til arrangementerne. Vejret drillede i 2016.

Først blev turen med M/S Nana fra Fynshav aflyst på grund af dårligt vejr – dernæst kystturen til Strib på grund af dårligt vejr og få tilmeldte. Sommerturen med M/S Mudi fra Thyborøn blev aflyst på grund af blæst og efterårsturene med M/S Mira og M/S Fie blev aflyst på grund af for få tilmeldte og samtidig stærk strøm i Lillebælt og Langelandsturen på grund af stærk blæst.

Men der var da også ture som blev en succes. Thyborønturen midt i marts var en super tur for de fleste. Der blev fanget op til 60 torsk per mand så Birger havde en travl hjemtur med at filetere torsk. Der var en to – tre stykker som havde en rigtig dårlig tur på grund af gamle dønninger. De fik ikke fisket meget på grund af søsyge.

Tjæreborg Fiskesø blev gæstet for sidste gang da den lukkede med udgangen af 2016. Kun Michael fangede fisk på denne tur.

Kredsmesterskabet blev afviklet for sidste gang med kun 36 deltager. Der blev fanget rimeligt – mange store rødspætter og enkelte torsk, hvor den største vejede 900 gram. Bramming, med Lasse, Michael, Kaj og Hartvig blev Kredsvinder for hold og Lasse blev individuel Kredsvinder. Lasse Hansen fik bronze.

Turen til Vejers efter pighvar blev afholdt i fint vejr og med gæster fra Kolding Sportsfiskerforening, Sydvestjydsk, samt et par stykker fra Helsinge. Der blev fanget pighvar under målet samt et par skrubber.

DM i havfiskeri fra Helsingør – en hyggetur – ingen medaljer men Børge Møller fangede den største torsk.

Tre ture med M/S Marianne blev afviklet fra Årøsund. Juli turen var ingen succes, august turen meget fint med 25-40 flade per mand og september turen knap så god med 10-20 flade per mand.

Spodsbjerg turen i oktober med M/S Fie var forrygende. Der blev fanget 400 flade af 12 mand. Nytårsturen var som sædvane hyggeligt men med ganske få (7) fisk over måle

Med fisker hilsen bestyrelsen Bramming Lystfiskerforening