DM i Havfiskeri fra Helsingør

Lørdag den 13. august blev der afholdt DM i Havfiskeri fra Helsingør Havn med fiskeri i Øresund. Bramming Lystfiskerforening var repræsenteret med 2 hold. Hold 1. Lars Therkildsen, Kaj Lund, Hartvig Jensen og Michael Therkildsen. Hold 2. Marianne Jensen, Jacob Jensen, Jesper Bruun og Børge Møller

Turen startede fredag eftermiddag hvor alle kørte til Nyrup Camping et par kilometer uden for Helsingør. Her havde Bramming Lystfiskerforening bestilt overnatning og hygge sammen med KS. Marianne og Lars fra Bramming stod for den varme ret, Hartvig Jensen for ostebord. KS havde medbragt vin til at skylle maden ned med. En rigtig hyggelig aften.

Fiskeriet om lørdagen foregik fra bådene Arresø, Hanne Berit og Havstrygeren. Der blev fisket efter arter og kilo. I alt blev der fanget omkring 15 forskellige arter, hvor vinderen af den individuelle konkurrence fangede 11 forskellige arter (Martin Hubert). Bedste individuelle fra Brammings hold blev Børge Møller (28) med 5 arter og 6,2 kg fisk, men bedste medlem af Bramming blev Lasse Hansen med 8 forskellige arter og 5,6 kg fisk – det rakte til en 9 plads.

Det var Sjællænderne der klarede sig bedst på hjemmebanen. Team Ishøj fik guld med 1003 point efterfulgt af sølvvinderne Holbæk med 867 point. Frederikshavn fik en flot 3. plads med 864 point.

Bramming hold 1 fik en 13 plads og Bramming hold 2 en 14 plads ud af 18 deltagende hold. Største torsk blev fanget af Børge Møller fra Bramming Lystfiskerforening.

 DM6 DM5 DM4 DM3 DM2 DM1