På Vejers strand efter pighvar

Lørdag den 4. juni gik turen til Vejers strand efter pighvar. Vejret var i top – solskin og vind fra øst. Bramming Lystfiskerforening havde medbragt lidt forskelligt agn til de flade, såsom børsteorm, sild og tobis – så alt skulle være på plads til den store fangst.

Lasse, formanden for Bramming havde medbragt borde, bænke, rundstykker og en lille én til halsen. Vi var nogle stykker der var kørt hjemmefra i god tid og startet fiskeriet kl. 7.30, så det var dejligt med lidt føde lidt før kl. 9.00.

Desværre var der lang imellem de kære pighvar. Thorbjørn lagde ellers godt ud fra morgenstunden med en lille undermåler, men så skete der ikke meget de næste par timer.

Kl. 13.00 var Lasse klar med grillpølser og kold kartoffelsalat – og herefter tog vi lige et par ekstra kast efter de flade. Det blev til endnu en pighvar undermåler, 2 skrubber under målet og Frands fik en skrubber på 29 cm. Det var ikke overvældende til et stærkt hold på 18 mand/kvinde fra både Kolding, Bramming, et par gæster fra Sydvestjysk Sportsfiskerforening samt Ejvind og Gitte fra Helsinge.

Alt i alt en hyggelig tur men uden den store gevinst – konklusion, det er ikke så nemt at fange pighvar som man skulle tro.

vejers