Thyborøn den 27. marts 2015

Den 27. marts var vi på Det hvide Rev med M/S Muddi fra Thyborøn med Birger som skipper. Vejret var i top med sol og kun svag vind, så ingen søsyge denne gang.

Efter 3 timers sejlads var vi ved det første vrag. Der var fisk på krogen med det samme agnet nåede bunden. Typisk 2-3 torsk af gangen og enkelte fik alle 4 kroge lokket til bid. Vi var 5-6 gange over vraget og så tyndede det ud i huggene. Vi flyttede til et par andre vrag som ikke gav det store udbytte. Men så fandt Birger igen et vrag med masser af fisk og humøret var igen højt.

Ud over torsk blev der fanget nogle fine lubber (lyssej) og en enkelt knorhane. Dagens største torsk vejede 7 kg og blev fanget af Kurt Pedersen. Gennemsnitlig havde vi ca. 20 fisk per mand, hvor enkelte fik omkring de 30. Mange af torskene var rigtig fine med en vægt omkring de 4 kg og enkelte mellem 5 og 6 kg.

Alt i alt en rigtig god tur som vi håber at gentage til næste år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA